Бігуни у Вараші зібрали допомогу для реабілітації дітей-інвалідів

Цього разу забіг зібрав рекордну кількість учасників

На стадіоні Рівненської АЕС відбувся другий зимовий благодійний забіг до Дня святого Миколая. Під час заходу вдалося зібрати 24 тисячі гривень на підтримку вихованців Вараського міського центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів та Вараської асоціації захисту прав інвалідів з дитинства «Надія».

Цього разу захід зібрав близько 300 учасників, зокрема й працівників Рівненської АЕС. Слід зазначити, що це вдвічі більше учасників аніж брали участь у благодійному заході минулого року.

Учасники мали можливість здолати одну з трьох дистанцій: маленьке коло для наймолодших довжиною 200 м, 1,2 км та 5 км для дорослих.

До забігу долучився відомий український гурт «Піккардійська терція», який надав учасникам забігу та вихованцям реабілітаційного центру безкоштовні квитки на свій концерт у Палаці культури РАЕС.

Санта Клаус зі Снігуркою частували фінішерів гарячим чаєм та смаколиками. Пригощали й смачним кулешем.
[media=165047]

Як зазначив т. в. о. генерального директора РАЕС Сергій Куроєдов, зазначив, що приємно бачити як єднаються люди заради хорошої справи:

Важко переоцінити важливість цього заходу. Адже метою його є об’єднання заради благої справи, а чудова атмосфера, багато позитивних емоцій енергетично усіх заряджають. Дуже важливо організовувати, проводити побідні акції, бути соціально свідомими громадянами. Хочу подякувати усім, хто долучився до створення справжнього благодійного спортивного свята, вважаю, воно – вдалося, – прокоментував Сергій Куроєдов.
 

Кошти зібрані учасниками забігу спрямують на придбання парафінного нагрівача, яким зможуть користуватися вихованці міського реабілітаційного центру. Частину зібраних коштів буде спрямовано на потреби Вараської асоціації захисту прав інвалідів з дитинства «Надія».

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень