Бібліотеку на Лебединці у Рівному відремонтували: тепер там гарно, тепло і зручно усім (ФОТО)

А також у закладу є перспективи стати ще одним центром культурного життя

Рівненську обласну бібліотеку відремонтували, модернізували та причепурили. Обійшовся ремонт для місцевого та державного бюджетів у майже 18,5 млн гривень.

Об`єкт здали в експлуатацію. На інспекційний огляд прийшли представники обласної  влади та забудовника. 

В будівлі відремонтували дах і замінили систему опалення, розповідає директорка бібліотеки Валентина Ярощук:

Тепер в бібліотеці новий утеплений дах, утеплений фасад, замінені вікна. Це все призвело до того, що нині стало тепло. До реконструкції було дуже холодно. Тоді переслідувався стандарт, що в бібліотеці має бути температура 17 градусів.

 

Мабуть, ніхто не передбачав, що крім збереження книг там ще читачі цими книгами користувалися, працівники працювали.  Тепер замінили всю систему опалення. Крім того, заклад ще й став енергоефективним, у нас набагато тепліше, а платимо за тепло ми менше.

Одним із важливих нововведень в бібліотеці тепер є комфортний пандус на вході та інклюзивний ліфт. Тобто людина на візку може безперешкодно пересуватися бібліотекою.

Також удосконалили дотримання норм пожежної безпеки, відремонтували сходи та прикрасили фасад. 

Також у закладі облаштували терасу та вперше навели лад на задньому дворику, який тепер придатний для здачі в користування та проведення різноманітних заходів.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень