Безплатні смартфони для пенсіонерів: Коли можна буде їх отримати

Лише після перемоги  

Дедалі більше українців почали користуватися додатком «Дія», де можна отримати величезну кількість послуг, не виходячи з дому. Втім, попри бажання, користуватися універсальним додатком можуть далеко не всі.

Чимало пенсіонерів не можуть дозволити собі купити смартфон та під'єднати інтернет, аби спростити собі життя.

Керівник розвитку електронних послуг Мінцифри Мстислав Банік розповів:

Це справді важлива проблема, ми це розуміли з самого початку. Деякі кроки та рішення вже було введено. Ми маємо цілий напрямок «Дія. Цифрова освіта». Це вебсайт, — розповів Мстислав Банік.

Також він пригадав, що у лютому торік стартувало обговорення президентського проєкту, згідно з яким люди мали отримати смартфони. Йшлося про кілька мільйонів недорогих телефонів.

Зрозуміло, що під час війни перед державою стоять інші пріоритети. Це питання відкладається, але впевнений, що ми до нього повернемося, — зауважив Мстислав Банік.

Джерело: Факти

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень