Безплатне харчування у школах Рівного: що гальмує його впровадження вже зараз

Йдеться про урядову ініціативу безплатних обідів для 1-4 класів

Учнів 1-4 класів у Рівному харчуватимуть у школах безплатно. Йдеться саме про гаряче харчування у їдальнях закладу.

Це не добра воля міста, а рішення постанова Кабінету міністрів, яка передбачає відшкодування вартості гарячих обідів для учнів молодшої школи. 

При цьому якщо школа готує їжу самостійно - держава відшкодує купівлю продуктів повністю, а якщо це послуги кейтерингу чи аутсорсингу, як у багатьох школах Рівного, де харчування забезпечують приватні підприємства, то субвенція компенсує 70% вартості обіду, не залежно від того, чи належить дитина до пільгових категорій, чи ні.

Вартість обіду для учнів молодшої школи, не буде бути дорожчою, за харчування для 5-11 класів. Такі зміни до програми розвитку освіти у Рівному мають погодити депутати Рівнеради.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень