Безперервні фінансові потоки: 3 знаки Зодіаку, які у листопаді матимуть купу грошей

Ідеться про досить серйозні суми

Астрологиня Людмила Булгакова назвали знаки Зодіаку, яким останній місяць осені принесе неабияке збагачення. Але пам’ятайте: чим більше ми маємо – тим більше хочеться витрачати. Тому, щоб це період не був короткотривалим, поставтеся до витрат із розумом.

ОВНИ

Ви можете розраховувати на фінансову допомогу від тих, хто може – а в деяких випадках і повинен – надати її вам. Це можуть бути гранти на роботу, якої зараз потребує суспільство і ЗМІ, виплати матеріальної допомоги від держави. Головне – не розтринькати отримане, а витратити економно.

ТЕРЕЗИ

Ви, мабуть, найщасливіший у фінансовому плані знак зодіаку: можна сказати, що гроші приноситимуть будь-яке заняття, за яке ви візьметеся в цей час. Головне – витрачати отримане з розумом: на нові проєкти, які принесуть ще більше грошей, що може запустити безперервний фінансовий ланцюжок, який значною мірою сприятиме вашому добробуту.

РИБИ

Ви непогано попрацювали останнім часом, тож і винагороду отримаєте заслужену. До того ж виражатиметься вона у валюті, що говорить про вашу особливу успішність. Зірки наполегливо рекомендують вам не влаштовувати перерву в роботі, а діяти далі, пропонуючи нові проєкти та розвиваючи чергові – небанальні – ідеї. Такий підхід до роботи зробить вас затребуваними та добре оплачуваними.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень