Просто тане у роті: безе (РЕЦЕПТ)
Інгредієнти:
білки - 4 шт.
цукор - 200 г
дрібка солі
Акуратно відділити білки від жовтків. Білки викласти в чисту і суху посудину, додати дрібку солі і збити в густу піну.
Бажано використовувати охолоджені білки, тоді вони краще збиваються.
Потім поступово до білків додавати цукор, постійно збиваючи міксером. Білки разом з цукром збити в густу штивну масу до твердих піків.
Деко застелити пергаментним папером і, використовуючи кулінарний мішок чи ложку, відсадити збиті білки на деко.
Сушити безе в духовці при мінімальній температурі 100 °С протягом 1,5-2 години.Охолоджувати безе краще в духовці.
Безе готове.
Смачного!
Джерело: smachno.in.ua
Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4
Радіо Трек: НОВИНИ