

Інгредієнти:
білки - 4 шт.
цукор - 200 г
дрібка солі
Акуратно відділити білки від жовтків. Білки викласти в чисту і суху посудину, додати дрібку солі і збити в густу піну.
Бажано використовувати охолоджені білки, тоді вони краще збиваються.
Потім поступово до білків додавати цукор, постійно збиваючи міксером. Білки разом з цукром збити в густу штивну масу до твердих піків.
Деко застелити пергаментним папером і, використовуючи кулінарний мішок чи ложку, відсадити збиті білки на деко.
Сушити безе в духовці при мінімальній температурі 100 °С протягом 1,5-2 години.Охолоджувати безе краще в духовці.
Безе готове.
Смачного!
Джерело: smachno.in.ua
Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4
Радіо Трек: НОВИНИ
Стосується усіх, хто є клієнтом Приват Банку: повідомили про важливі зміни
Їхні слова стають пророчими: 5 знаків Зодіаку, які бачать більше за інших
Цікаві зустрічі – Близнюкам, день трансформацій – Скорпіонам: 26 березня
Тепер головне - фото виставити: батьки критикують проведення зайвих заходів у школах
Представники двох знаків Зодіаку зірвуть куш уже днями: відомо, хто вони
У Рівному поряд з кафе "Fortissimo" знайдено пенсійне посвідчення, на ім'я Ремізова Віра Олексіївна За деталями звертайтесь за номером: +380964330774
У Рівному шукають вівчарку по кличці Луна. Зелений ошийник, зникла в районі Боярки 5 лютого. Номери власників: 0969732925
Біля магазина «Копійка» на розі вулиць Грушевського та Гайдамацької (колишня Струтинської) знайшли ключі. Телефонувати за номером: 0689097415