Без Потапа і Dan Balan: стали відомі імена тренерів «Голосу країни-11»

Цьогоріч кастинг учасників вперше відбуватиметься онлайн

Вже незабаром на телеканалі "1+1" стартує 11 сезон наймасштабнішого музичного шоу "Голос країни", яке відкриває нову сторінку своєї історії та виходить під назвою "Перезавантаження".

До тренерської панелі цього сезону увійшли топові українські зірки: співачка Тіна Кароль, яка вже перемагала в шоу п'ять разів, digital-відкриття цього року DOROFEEVA – артистка, яка зі своїм дебютним треком завоювала чарти та увійшла до ТОП-100 світового Shazam, артист та продюсер MONATIK та улюбленець мільйонів українських слухачів Олег Винник

Олег Винник, який вперше сяде у легендарне червоне крісло як тренер, розповів, яких вокалістів шукає на шоу: 

Я хочу знайти голоси, які зможуть торкнутися струн душі. З радістю поділюся своїми знаннями і досвідом, який я отримав в Європі, з моєю командою для того, щоб навчити їх розвивати свій талант і дарувати любов слухачам, працюючи, як востаннє. Я хочу показати країні виконавців, які голосом донесуть від серця до серця найправдивіші емоції, найщиріші почуття, які називаються кохання.

А діджитал-відкриття року DOROFEEVA, яка була наставницею у п'ятому сезоні "Голос. Діти", так прокоментувала свою участь у шоу: 

Буду відверта, я дуже хвилююся. Для мене це не просто проєкт, це так само перезавантаження. Тому що цей рік змінив моє життя - я стала сольною співачкою і тренером "Голосу країни".  Я дуже на це чекала, тому почуваюся неймовірно зарядженою. І я впевнена, що ця енергія допоможе моїй команді. Я збираю сучасну, трендову, унікальну і, найважливіше, душевну команду.

Ведучими одинадцятого сезону стане улюблена телепара українців – Юрій Горбунов та Катерина Осадча. 

За матеріалами: ТСН

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень