Без літаків F-16 український контрнаступ буде «дуже важким і дуже кривавим», - керівник Генштабу США

«Це може тривати ще 6-10 тижнів» (с)

Контрнаступ України буде дуже важким «дуже, дуже кривавим»? а досягнення успіхів займе багато часу. Про це заявив голова Об'єднаного комітету начальників штабів США генерал Марк Міллі, пише The Guardian.

За словами генерала,

«Контрнаступ неухильно просувається, свідомо пробиваючись через дуже складні мінні поля... 500 метрів на день, 1000 метрів на день, 2000 метрів на день, і тому подібне».

Генерал Міллі відповідає на запитання преси

Міллі не здивований, що просування є повільнішим, ніж могли передбачити собі деякі люди:

«Війна на папері і справжня війна відрізняються. На справжній війні гинуть справжні люди. Справжні люди на передовій, і справжні люди в цих машинах. Справжні тіла подрібнюються потужною вибухівкою.

 

Я сказав, що це займе шість, вісім, 10 тижнів, це буде дуже важко. Це буде дуже довго, і це буде дуже, дуже криваво. І ні в кого з цього приводу не повинно бути ілюзій»

Як відомо США за останні 50 років не здійснило жодної наступальної операції без суттєвої переваги в повітрі, проте, прямо відмовила Україні в наданні винищувачів F-16.

Більше про те як Україні доводиться вибивати зброю у США, які не хочуть перемоги України розказують українські волонтери:

За словами Дарії Каленюк F-16 ми зможемо отримати найраніше -- зимою

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень