Бейонсе вдягла сукню українського дизайнера

І вже не вперше

Співачка Бейонсе, велика шанувальниця моди, яка любить відкривати для себе нові бренди і нові імена, днями з'явилася на вулицях Парижа в сукні Natasha Zinko. Це бренд українського дизайнера Наташі Зінько, яка народилася в Одесі, а нині живе в Лондоні.

Біле плаття в горох з джерсі, яке вибрала для себе Бейонсе, - з колекції Pre-Fall 2016 , на яку дизайнера надихнули богемні 70-ті роки минулого століття, - пише Vogue.ua.

Минулого тижня Бейонсе дала концерт на паризькому стадіоні Stade de France в рамках свого турне The Formation World Tour. Після цього разом з чоловіком і дочкою вона залишилася в Парижі, щоб насолодитися містом і його атмосферою. У вбранні Natasha Zinko співачка гуляла з донькою в саду Тюїльрі, а потім з Джей Зі вирушила вечеряти в ресторан.

До речі, це не вперше, коли Бейонсе з'являється в речах саме цього бренду. Так, для зйомок останнього відео "Lemonade" співачка та її стилісти також вибрали біле вбрання від Natasha Zinko. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень