«Беверлі Хіллз, 90210» повертається

З оригінальним кастом

Культовий молодіжний серіал з 90-х «Беверлі-Хіллз, 90210» повертається на екрани з оригінальним кастом. Актори, які зіграли головні ролі в телешоу, вже зустрілися з авторами проекту, щоб обговорити сценарій та умови співпраці.

На сьогодні відомо, що участь у новому серіалі точно братимуть Дженні Гарт (Келлі Тейлор), Торі Спеллінг (Донна Мартін), Джейсон Прістлі (Брендон Волш), Ян Зірінг (Стів Сандерс), Браян Остін Грін (Девід Сілвер) та Габріель Картеріс (Андреа Цукерман).

 

 

Люк Перрі, відомий за роллю Ділана МакКея, найімовірніше, не зможе взяти участь у перезапуску популярного серіалу, адже він нині знімається в телешоу «Рівердейл», і якщо й зможе знову з’явитися в «Беверлі Хіллз, 90210», то не на постійній основі, а як запрошена зірка.

 

Що ж стосується Шеннен Догерті (Бренда Волш), яка кілька років боролася з раком грудей, то про її участь у серіалі не повідомляється.

За сюжетом нового проекту CBS TV Studios дія відбуватиметься через 20 років після закінчення оригінального шоу «Беверлі Хіллз, 90210».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень