Офіційно: серіал «Фарго» отримає 4 сезон

Із Крісом Роком у головній ролі

Шанувальники серіалу «Фарго» можуть порадіти - четвертому сезону бути! Про це офіційно оголосила телемережа FX, яка випускає це шоу. Головну роль у новому сезоні зіграє відомий комедійний актор Кріс Рок, який перетвориться у главу афроамериканського кримінального синдикату.

Сюжет 4 сезону «Фарго» розповість про дві злочинні сім'ї - італійську й афроамериканську. Вони разом тримають контроль над кримінальним світом, а одного разу домовляються про обмін старшими синами, щоб зміцнити союз. Що з цього вийде, дізнаємося лише наступного року. Дата прем'єри нових епізодів поки не повідомляється, але відомо, що сезон вже запущений у роботу.

Нагадаємо, серіал «Фарго» натхненний однойменним фільмом братів Коенів 1996 року і вперше вийшов на екрани в 2014 році. Шоу отримало схвальні відгуки глядачів і критиків, а також зібрало досить крутий каст для різних сезонів - Біллі Боба Торнтона, Мартіна Фрімана, Евана МакГрегора та Кірстен Данст. Хто приєднається до Кріса Рока в новому сезоні, поки тримається в таємниці.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень