Берег Басівкутського озера виставлять на аукціон

Нагадаємо, саме тут товариство «Аквадром» хоче облаштувати вейк-парк з водними розвагами

Берег Басівкутського озера виставлять на аукціон, де буде продано право оренди на земельну ділянку на 25 років. Нагадаємо, саме тут товариство «Аквадром» хоче облаштувати вейк-парк з водними розвагами.

А стосовно долі так званого «солдатського пляжу» у Рівному навіть проводилися громадські слухання. Вони засвідчили, що громада Басового кута не проти появи парку водних розваг. Тож той, хто виграє аукціон, той і облаштовуватиме водні атракціони. Тобто, однозначно говорити, що водний парк у Рівному буде – поки зарано, говорить Володимир Хомко:

 

- Громадські слухання були і  «дали добро», оскількі громадські слухання дали позитивний результат, ми дозволили цю земельну ділянку виставити на аукціон. Поки що можна з впевненістю лише сказати, що земельна ділянка буде виставлена на аукціон, а що далі буде - поки ми гарантувати не можемо. Чи хтось візьме її з аукціона - не відомо, і чи побудує - не відомо. Але ми хочемо цього. Той, хто виграє (аукціон, - ред.), той буде будувати парк розаг.

 

Варто також зауважити, що за пропозиціями депутатів земельну ділянку виставили на аукціон з певними умовами: оренда землі на 25 років і без продажу алкогольних напоїв.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень