Чи буде Аквадром у Рівному – вирішуватиме Басів Кут

Мешканців селища покличуть на «громадські слухання»

Один із найцікавіших інвестиційних проектів Рівного потребує схвалення мешканцями Басового Кута. Так ухвалила сесія міської ради.

Ідеться, нагадаємо, про Аквадром, який мав би досить сильно змінити «солдатський пляж» на Басівкутському озері.

Ініціаторами проекту є люди, які відомі створенням у Рівному популярних мотузкових парків. На озері ж, окрім цілої низки водних атракціонів та зони відпочинку, вони  пропонують організувати те, що викликає найбільший ентузіазм у рівненських аматорів активного відпочинку.

Вейкбординг

Це досить популярний вид розваг та спорту на Заході. Принцип дії кабельного вейкбордингу вам пояснить це відео. Подивіться, не пожалкуєте.

Щось подібне може з’явитися і в Рівному. Однак, для початку свою згоду на створення Аквадрому у Рівному мають дати мешканці Басового Кута.

Формально це будуть «Громадські слухання щодо перспективи використання прибережної земельної ділянки вздовж Басівкутського озера (поблизу рятувальної станції)».

Як повідомляє на своїй сторінці депутат Рівнеради Микола Бляшин

Кожен житель має можливість прийти та дізнатися хто і що планує будувати на пляжі Басівкутського озера, кожен може подати свої пропозиції щодо використання цієї земельної ділянки.

Слухання заплановані на 25.02.2016 року (четвер) на 18:00. Місце проведення - нове приміщення ЗОШ № 14 (м.Рівне, вул. Боженова,59).

Чи може бути, що мешканці Басового кута висловляться – проти?

Теоретично такого виключати не можна, але за нашою інформацією, усі попередні консультацій вказують на те, що і депутати, які представляють Басів Кут у Рівнераді, і більшість активних мешканців селища не мають особливих заперечень.

Люди займають конструктивну позицію. Задають правильні і логічні запитання, виходячи з інтересів громади. Отримавши відповіді та роз'яснення, виказують підтримку проекту.

Добре, якщо так.

Принаймні, ми будемо слідкувати за розвитком подій і готові дати можливість висловитися усім зацікавленим.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень