Бензин чи дизель: які автомобілі найчастіше обирають мешканці Рівненщини

Серед «євроблях»

Найчастіше в сервісних центрах МВС Рівненщини впродовж минулого року реєстрували «євробляхи» з дизельним двигуном.

Так, за рік зареєстрували 18 340  таких автомобілів. Легковиків на бензині зареєстрували більш ніж на половину менше –  8037,  а от на газі  лише 11 автомобілів.

Крім того, мешканці області реєстрували автомобілі й на альтернативному виді палива.  У 2019 році  спеціалісти сервісних центрів МВС Рівненщини  зареєстрували 177 електрокарів ввезених з-за кордону.  

Лідерами серед електрокарів на Рівненщині були: Nissan Leaf – 91 автівка,  Tesla – 32 зареєстрованих електромобілів, та Renault – 25 зареєстрованих електромобілів  в сервісних центрах МВС.

Популярністю користуються й автомобілі-гібриди, які використовують  для свого руху як електрику, так і бензин чи дизпаливо. 

Торік на Рівненщину ввезли з-за кордону та  зареєстрували 176 таких автівок. Найчастіше реєстрували Toyota, Ford, Chevrolet та  Lexus.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень