Базу відпочинку на озері Світязь можна буде придбати мешканцям Рівненщини і не тільки (6 ФОТО)

Скоро – аукціон

На Світязі планують продати доволі велику базу відпочинку – за не надто великі гроші.

Як повідомляється на сайті ФДМУ,

  • ФДМУ виставив на приватизацію базу відпочинку на березі озера Світязь у Волинській області. 

  •  Об’єкт знаходиться в державній власності в управлінні Міністерства фінансів України. Він був переданий Фонду держмайна для проведення приватизації. База є діючою та має підключення до безперебійного електропостачання. 

  •  Стартова ціна – 4,8 млн грн (без ПДВ). Новий власник буде зобов’язаний зберігати готельний профіль діяльності щонайменше 5 років після придбання.

  • До складу бази відпочинку входять будівлі загальною площею 675,2 кв.м. А також об’єкт незавершеного будівництва – спальний корпус площею 476,2 кв.м з рівнем готовності 77%.

  • Сьогодні держава позбувається невластивих для неї активів, зокрема у сфері готельного господарства та рекреації. Після продажу місцева громада отримає додатковий поштовх для розвитку території та створення нових робочих місць. Нагадаю, приватизація таких об’єктів – це наш внутрішній резерв, який спрямовується на підтримку Сил оборони України.

  •  Шацькі озера, до яких відноситься найбільше в Україні озеро Світязь, є ключовою туристичною локацією Волинської області. Тут можна насолодитися активним відпочинком, включаючи сплави на човнах та байдарках, відвідування мотузкового парку, велокатання, катання на позашляховиках, риболовлю, а також спробувати місцеві гастрономічні особливості.

Більше ін6формації на сайті ФДМУ

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень