«База набирається» - військком ТЦК про повістки у «Дії». Чи правда це?

У найближчому майбутньому громадяни зможуть отримувати повістки в «Дії»?

Військовий комісар Харківського обласного територіального центру комплектування полковник Володимир Арап розповів про електронний реєстр військовозобов'язаних та призовників.

Електронний реєстр у нас був до початку війни. Була програма «Оберіг», в яку вносять всіх військовозобов'язаних, призовників.

 

Електронна база всеукраїнська, в яку вносять всіх наших чоловіків від 18 до 60 років, — розповів Арап.

Він додав, що ця робота призупинялася у кількох регіонах, де тривали активні бойові дії, але зараз вона відновилася.

— База набирається. У скорому майбутньому всі наші військовозобов'язані будуть в цьому реєстрі, його підв'яжуть до «Дії».

 

Люди зможуть навіть отримувати повістки через «Дію», і виклики до РТЦК будуть відбуватися вже в електронному вигляді. До цього все йде, — констатував Арап.

Однак раніше очільник Мінцифри Михайло Федоров заявив, що міністерство не планує запроваджувати нові сервіси у «Дії», щоб надсилати повістки.

Прессекретар проєкту «Дія» Олеся Діденко уточнила, що у держзастосунку повісток не буде і не володіє інформацією звідки у комісара подібні припущення.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень