Батько Зеленського не хоче довічної стипендії

За словами Олександра Зеленського, йому вистачає зарплати і пенсії

Батько президента України, доктор технічних наук і професор Олександр Зеленський потрапив до переліку видатних діячів освіти, яким запропонували призначити довічну державну стипендію.

Відповідний проєкт указу президента Кабмін виніс на засідання 2 вересня, повідомляє УНІАН. Однак проєкт зняли з розгляду без обговорення.

Ідея присвоїти стипендію Олександру Зеленському належить тимчасовому виконувачу обов'язків міністра освіти та науки Сергію Шкарлету.

За словами Олександра Зеленського, він не потребує цієї стипендії.

Мені взагалі особисто нічого не треба - я не потребую. Пів року тому по всій Україні, в кожному інституті проводили збори і самі колективи висували педагогів на цю стипендію. З нашого інституту висунули дві кандидатури - мене і ще одну людину. Таких, як я - повно по всій Україні. Щороку вручають такі стипендії. І при Порошенкові таке було. Мене на стипендію висунули не тому, що я тато Зеленського - воно мені не треба. Ви думаєте, що це блат від президента? Ви знаєте, що і президент не бідний, і мені вистачає і зарплати, і пенсії, - сказав Олександр Зеленський.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень