П’яний рівнянин зламав 9-місячній дитині череп: дівчинка впала з батьківського плеча

Догрався?

Повідомлення про цей інцидент надійшло до поліції від медиків.

У суботу, 6 лютого, близько 23 години батьки привезли до лікарні дівчинку, у якої лікарі діагностували закриту черепно-мозкову травму та перелом кісток склепіння черепа.

Поліція встановила, що подружжя рівнян того вечора перебувало в гостях.

 

30-річний батько, будучи напідпитку, разом із 9-місячною донькою зайшли до ванної кімнати. Зі слів чоловіка, дитина, яка знаходилася у нього на плечі, різко ворухнулася і впала на плитку.

Батьки власним автомобілем доправили доньку до лікарні.

Наразі, зі слів медиків, життю немовляти загрози немає. Дитина разом із 22-річною матір’ю перебуває у неврологічному відділенні.

За фактом злісного невиконання обов’язків по догляду за дитиною відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Поліцейські встановили, що подружжя виховує ще одну дитину – хлопчика 2019 року народження – та проживає разом із батьком 30-річного чоловіка. Офіційно останній не працевлаштований. Крім того, він неодноразово потрапляв в поле зору правоохоронців за злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків і незаконним поводженням зі зброєю.

Санкція інкримінованої 30-річному рівнянину статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк від 2 до 5 років або позбавлення волі на той самий строк.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень