Батько спортсмена-олімпійця поскаржився на відсутність умов для тренування у Рівному

Зокрема, інцидент стався на засіданні комісії обласної ради з питань гуманітарної політики

Одним з питань розглядали обрання директора для КЗ «Обласна школа вищої спортивної майстерності». Нині на вибір депутатів представлено три кандидатури, серед яких і чинний директор Леонід Камлочук. Під час обговорення питання до членів комісії звернувся батько відомого рівненського плавця Михайла Романчука. Він висловився проти всіх висунутих кандидатур, в тому числі й чинного очільника, адже жоден з них не може забезпечити можливості для тренування спортсменів. Як розповідає Михайло Романчук-старший, його син, який нині перебуває за межами країни, по поверненню в рідне місто не має можливості продовжувати тренування. Далі пряма мова:

В цьому випадку директор школи не забезпечує, не може забезпечити тренувальний процес в місті Рівному, хоча це його прямий обов’язок. Йому (Михайлу Романчуку – прим. ред.) немає де тренуватися, немає можливості. Він або в Дніпропертовську, або за кордоном. Він приїжджає на день, на два, на три, і йому нема де тренуватися. І ніхто про це не піклується.

Головними претензіями Михайла Романчука є відсутність басейну для тренування та неналежні умови для тренувань на стадіоні. Члени комісії у відповідь пообіцяли розглянути це питання на засіданні президії обласної ради.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень