«Батько нареченої» повертається

Вже готовий сценарій третьої частини

Виконавець ролі Брайяна Маккензі, актор Джордж Ньюберн, повідомив, що сценарій третьої частини фільму «Батько нареченої» вже готовий.

Нагадаємо, у перших двох стрічках Ньюберн зіграв спочатку нареченого, а потім чоловіка Енні – доньки головного героя Джорджа Бенкса.

Джордж (його роль зіграв Стів Мартін) – звичайний підприємець середнього класу, його 22-річна донька Енні (Кімберлі Вільямз) збирається заміж, що буквально зводить з розуму батька, який навіть думати не хоче про те, як він буде жити без доньки. Його дружина (Дайан Кітон) намагається переконати батька порадіти за доньку і усвідомити, що діти вже виросли.

Коли почнуться зйомки третьої частини – поки що не повідомляється. Але Ньюберн припускає, що в новому фільмі його персонаж вже матиме внуків.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень