«Батьківщина» пішла в податкову

Аби та перевірила собівартість тарифів на послуги у всіх комунальних підприємствах області

«Тарифи на послуги усіх комунальних підприємств Рівненщини потрібно перевірити», - на цьому наполягають депутати обласної ради з фракції «Батьківщина».

Нагадаємо, на минулому засіданні облради депутати з цієї фракції ініціювали звернення до державної фіскальної служби з вимогою перевірити собівартість послуг, які надають підприємства комунальної галузі нашої області, а зокрема «Теплоенерго».

Мотивувалася така пропозиція тим, що собівартість, яку «Теплоенерго» закладає в тариф, цілком може бути завищеною. І ніхто, окрім податкової, встановити, наскільки чесними є обрахунки власних витрат з боку «тепловиків», не може. Тоді народні обранці пропозицію «Батьківщини» здебільшого не підтримали, тому сьогодні вони зібрали прес-конференцію, аби ще раз підняти цю тему. Говорить депутат облради з фракції «Батьківщина» Галина Кульчинська:

– Всі державні органи існують за рахунок податків людей. Тому в межах своєї компетенції, а така компетенція є у фіскальної служби, вони повинні, безперечно, працювати для людей. І найпростіша річ, яку вони можуть зробити - це перевірити, що входить, з чого складається і якою є собівартість тарифів у Рівненській області. У кожному населеному пункті. перевірити не просто державні підприємства, але й приватні. Абсолютно всі.

Тож сьогодні із відповідним зверненням депутати поїхали безпосередньо у податкову.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень