На Рівненщині перевиконали надходження до бюджету

Із початку року місцеві бюджети області одержали додатково 146 млн. грн., - начальник Головного управління ДФС у Рівненській області Дмитро Зайцев

Зокрема Дмитро Зайцев говорить:

Доведені нам показники ми перевиконали на 114%. У серпні забезпечили додаткове надходження у 33 млн. грн., тобто 122% виконання того, що нам довели з ДФСУ. При цьому перевиконання ми з колегами робимо постійно, уже понад вісім місяців. Нещодавно у пресі прочитав, що завдяки перевиконанню у Рівному виділяють гроші на підтримку спорту. Це дуже позитивно, адже платники податків бачать, куди пішли їхні гроші, а нам буде легше працювати з ними.

За словами начальника, перевиконання забезпечують працівники усіх районних ДПІ, особливо у Володимирецькому, Дубровицькому, Демидівському, Березнівському, Радивилівському районах.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень