Батьки померлого австралійського підлітка-трансгендера розділили його прах і влаштували два похорони

Не змогли домовитися про ім’я

Фотоілюстрація

15-річний хлопець з Перта в Австралії помер у лікарні у березні через кілька днів після спроби самогубства, - пише The West Australian.

Його батьки звернулися в суд з сімейних справ після того, як не змогли домовитися про ім’я на надгробку дитини: батько вважав, що варто вказати ім’я, дане при народженні (жіноче), а мати наполягала, що потрібно вказати те, яке вибрала їхня дитина.

Вона заявила, що її син зненавидів би те, що на його надгробку вказали неправильне ім’я, і що вона готова йти до Верховного суду. Жінка вважає, що потрібно спочатку вказати обране дитиною, а потім, в дужках, ім’я, дане при народженні.

Зрештою батьки вирішили розділити прах, влаштувати дві церемонії поховання. Однак у свідоцтві про смерть вкажуть одне ім’я – дане при народженні, адже померлий офіційно його не поміняв.

Закони Західної Австралії не дозволяють дітям до 18 років змінювати ім’я без дозволу обидвох батьків. Якщо лише один з них дав дозвіл, справу передають в суд з сімейних справ.

Радіо ТРЕК у ТelegramViber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень