Батька восьми дітей НЕ випустили з України через одне слово: деталі скандалу

Інцидент стався в кінці року на кордоні з Молдовою

В Україні не випустили за кордон багатодітного батька, якого зняли з військового обліку ще 19 років тому. Інцидент стався 31 грудня 2023 року на кордоні з Молдовою.

Про це написала у Facebook його дружина, одеситка Ірина Семкіна-Мецкер.

- Мій чоловік віз жінку на пропускний пункт Паланка. І його не випустили! ...Він у 2004 році був списаний зі строкової служби за станом здоров'я зі зняттям з військового обліку, у 2020 його викликали повісткою, він прийшов, його знову зняли з обліку та поставили другу печатку, - йдеться в повідомленні.

За словами жінки, її чоловік - єдиний годувальник у своїх чотирьох дітей, тому що їхня мати померла, а загалом у нього вісім неповнолітніх дітей. Попри всі ці обставини, на кордоні чоловікові відмовили у виїзді, сказавши, що в документі з військкомату «знято з обліку» необхідно замінити на «виключено з обліку».

Після скандалу сім'я вирушила до ТЦК, але там своєю чергою відмовилися щось виправляти.

- Прийшли у військкомат, і нам сказали, що, якщо його знято з обліку, то взагалі жодного відношення до них не має і жодних виправлень вони робити не будуть, звичайно ж, косять на прикордонників і розповідають, що це вони створюють такі проблеми з власного бажання, замкнене коло!

 

Потрапити у військкомат неможливо, та цариця, яка веде прийом, не хоче розмовляти! Викликали адвоката, відстоюватимемо свої права далі! - написала Ірина. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень