Барвиста уява чи особливий погляд на життя: Дізнайтеся, яка ваша головна таємниця?

Психологічний тест у картинці

Картина відомого майстра ілюзій Роба Гонсалвеса «Мрії про весну» допоможе вам дізнатися свою головну таємницю.

Подивіться на картину та скажіть, що ви помітили на ній у першу чергу: дівчину на дивані, вогонь в каміні й крісло, зимовий ліс за вікном або фонтан у весняному саду, що вплетені в килим?

Вогонь в каміні й крісло

Ви тонко відчуваєте все, що відбувається навколо і вмієте висловлювати свої справжні емоції. З вами легко, адже ви вмієте поважати особистий простір інших людей та вмієте «підібрати ключик» до кожного серця.

Зимовий ліс у вікні

Ви маєте особливий погляд на життя. Вам потрібен час, щоб довірити людині свій внутрішній світ, в який впускаєте далеко не всіх. Ви мудра людина, тому до вас прислухаються та цінують ваші поради.

Дівчина на дивані

Ви не конфліктна людина, яка любить стабільність та має барвисту уяву. Ви досконало володієте ораторським мистецтвом, тому словами повернути можете будь-яку ситуацію в потрібну вам сторону.

Фонтан і весняні дерева навколо

Ваша творча жилка допомагає вам генерувати купу цікавих ідей, які ви втілюєте в реальність. Ви не сидите на одному місці й з радістю погодилися б мати в добу не 24, а 48 годин.  Креативність і яскрава фантазія – ваші сильні якості.

Джерело: Патріоти України

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень