Баристи поділилися хитрощами і розповіли, де треба зберігати зерна кави

Щоб кава виходила ароматною і насиченою

Кава – один з найпопулярніших напоїв світу. Кожен має свої секрети її приготування, але є хитрощі, якими діляться баристи.

Перед помелом зерна кави краще охолоджувати.

Це допомагає отримати більш ароматний і смачний напій.

Секрет такого способу приготування кави у тому, що при нижчій температурі частинки зерен краще розподіляються під час помелу. Що нижча температура зерен, то однорідніше і дрібніше їх можна перемолоти. У результаті напій має насичений і вишуканий смак.

До того ж, дрібно змелені й охолоджені зерна дають змогу зварити більше кави з тієї самої кількості сировини, зазначають деякі любителі цього напою.

Тож зберігайте зерна кави у холодильнику герметичному контейнері, аби вона не вбирала сторонні запахи.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублене службове посвідчення прокурора

Загублене службове посвідчення прокурора видане на імʼя Ваколюк Юлії Олександрівни. Прошу вважати недійсним.

Загублено рюкзак із документами

Загублено рюкзак золотистого кольору на зупинці біля Сільпо біля автовокзалу. В ньому  документи, на прізвище Годунко, гроші та дитячі речі. Якщо хтось знайшов, повідомте за номером 0978401501.

Знайдено паспорт у Рівному

Вчора на проспекті Миру на переході біля "Фокстроту" було знайдено пластиковий паспорт України, на ім'я Мікаберідзе Максим Максимович 05.04. 2006 р.н, харківська прописка. Звертатись за телефоном 0979764361 - Богдан

Більше оголошень