Баристи поділилися хитрощами і розповіли, де треба зберігати зерна кави
Щоб кава виходила ароматною і насиченою
Кава – один з найпопулярніших напоїв світу. Кожен має свої секрети її приготування, але є хитрощі, якими діляться баристи.
Перед помелом зерна кави краще охолоджувати.
Це допомагає отримати більш ароматний і смачний напій.
Секрет такого способу приготування кави у тому, що при нижчій температурі частинки зерен краще розподіляються під час помелу. Що нижча температура зерен, то однорідніше і дрібніше їх можна перемолоти. У результаті напій має насичений і вишуканий смак.
До того ж, дрібно змелені й охолоджені зерна дають змогу зварити більше кави з тієї самої кількості сировини, зазначають деякі любителі цього напою.
Тож зберігайте зерна кави у холодильнику герметичному контейнері, аби вона не вбирала сторонні запахи.
Джерело: Ukr.Media
Радіо Трек: НОВИНИ