Послу України родом із Рівного закидають брак смаку та антиукраїнську позицію (ФОТО/ВІДЕО)

Це така «МАРКА МАРКАРОВОЇ», - кажуть діаспоряни. Деякі

На фото: Маркарова перед від'їздом до США у ролі Посла, відвідує посольство США в Києві

Насправді з обома закидами можна посперечатися.

По-перше, на Заході стає дедалі виразнішим домінування «феміністичного погляду» згідно з яким саме намаганням жінки бути гарною є неправильним.

Бо воно, мовляв, демонструє її «покірність» перед патріархальною зверхністю чоловіків, які за визначенням є сексистами та мізогінами, особливо ж, якщо вони не чорні («кольорові») та не гомосексуалісти.

Тож з огляду на означену тенденцію стиль одягу Оксани Маркарової – посла України в США – хтось може вважати цілком доречним, нормальним та виправданим.

 

Ну, приміром, феміністки. Хоча, можливо є питання до т.з. «протоколу».

Фото Маркарової з Болтоном під час прийняття останнього в Посольстві України викликало черговий сплеск розмов про її "стиль одягу"

Що ж до «антиукраїнської позиції», то тут йдеться про так званий «Ленд-ліз».

Мовляв, посол не надто наполягає на його виконанні.

Можна припустити, Маркарова виробила свій певний "дрес-код". Певно, що й до Байдена у Білий Дім вона теж ходила в кросівках

Річ у тім, що Закон про Ленд-ліз ухвалено ще в травні торік, але саме по ньому Президент США не передав Україні ще жодної одиниці озброєння, хоча відповідний закон чітко дає йому таке право і саме для цього був ухвалений.

«Щоби дати можливість Президенту оперативно направляти озброєння до України, не погоджуючи свої кроки з Конгресом».

Люди, які піднімають тему "невиконання Ленд-лізу" Байденом, типово належать до прихильників Республіканців

На цьому принаймні наполягає велика частина української діаспори, яка вважає, що Маркарова свідомо не піднімає незручного для адміністрації Байдена питання про «Ленд-ліз», від якого прямо залежить виживання України, перемога на фронті та кількість наших невиправданих втрат по лінії зіткнення.

От що пише, зокрема,  відома українська журналістка та блогерка в США Оксана Давида

Оксана Давида - ліворуч

- Я не хотіла... чесно, але Lyudmyla Pustelnyk мене знову надихнула роздумами про стиль нашої послиці.

 

«Walmart style», як цікаво...але піжама була б тут навіть органічнішою, до тих кросівок і до пози футболіста перед пенальті.

 

Я теж бувала колись на прийомі в нашому посольстві у Вашингтоні. І ту знамениту кімнату з роялем і каміном пам'ятаю. В таку кімнату до пана Джорджа Вашингтона в кросівках не заходять.

 

До знимки в кросівках не стають! І такі фото не поширюють! Це, х**л*ра ясна, все таки амбасада України в США! І слово «Україна» сьогодні особливо привертає увагу світу!

 

Несмак, порушення етикету, руйнація іміджу країни, то ще було б пів біди. Але ж пані послиця ще й не на боці України...

 

Треба, щоб їй зателефонували наші герої з фронту, краще з Бахмуту, і просвітили – як їм «всього досить» і як їм «ну зовсім не потрібен лендліз»...

 

Мені соромно.

За Україну, яку ось так представляють...

А це вже допис згаданої вище Людмили Пустельник

П.С. Деякі експерти вважають, що Байден не застосовує Закон про «Ленд-ліз», бо Конгрес допоки голосує за все, що пропонує Президент США. Коли ж Конгрес перестане підтримувати Байдена, тоді він, мовляв, і почне застосовувати «Ленд-ліз».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень