Бактерія гелікобактер може викликати рак

Вона повинна міститися в організмі, але її розростання провокує виразку та онкологію

Хелікобактер – це бактерія, яка живе у шлунку людини. В помірній кількості хелікобактер виконує функцію поглинача онкологічних клітин. Однак її надлишок починає виробляти спеціальний фермент уреату, який ушкоджує слизову оболонку шлунка, що провокує вироблення гормону гастрину й провокує синтез соляної кислоти.

Основною причиною розростання гелікобактеру є нейтральне або лужне середовище в шлунку, яке утворюється через вуглеводне харчування, дефіцит нутрієнтів, високий рівень стресу, а також на тлі хронічних та аутоімунних захворювань.

Класичне лікування хелікобактеру має на увазі приймання антибіотиків, але якщо у людини немає виразки, то лікарі радять спочатку спробувати альтернативний спосіб лікування. 

Існує 4 засоби, ефективних у боротьбі з хелікобактером:

  1. Олія чорного кмину. Вона має антибактеріальні властивості. Але таку олію не можна приймати натщесерце. Олію чорного кмину  треба змішувати з оливковою олією в пропорції 1 до 1 і приймати перед або під час їжі двічі на день.
  2. Натуральні рослини: дегліцирризінована солодка, іржавий в'яз і мастикова смола. Пропорції трав, курс приймання та дозування підбираються лікарем індивідуально.
  3. Фітозбір до якого входять артишок, кульбаба, імбир, календула, пижма та деревій. Фітозбір нормалізує роботу  шлунку. Його можна приймати не тільки для лікування, але й для профілактики гелікобактеру.
  4. Жиророзчинні вітаміни, а саме вітамін А та Е. Річ у тім, що саме ці вітаміни відповідають за цілісність слизових, тому чудово відновлюють слизову шлунка.

Якщо не змінити раціон – то усі ці засоби будуть не дієвими. Для профілактики та при лікуванні хелікобактеру треба виключити з меню цукор, швидкі вуглеводи, газовані напої та фастфуд.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень