Багатоквартирним будинкам Рівного роздали речовини для дезінфекції під'їздів від коронавірусу

ОСББ та управлінським компаніям

Сьогодні вранці міськШЕУ розпочало процес надання ОСББ та управлінським компаніям дезінфекторів для обробки під’їздів та місць загального користування житлових багатоквартирних будинків.  

Комунальники надають концентрат дезінфікуючої речовини, пояснюють як приготувати з неї розчин для дезінфекції та розповідають правила обробки приміщень, повідомляє видання «7 днів».

Представникам об’єднань також надають письмові інструкції до цих препаратів. Кількість наданого концентрату залежить від площі житлових будинків.

Вчора дезінфекцію під’їзду від коронавірусу провели у будинку на Північному. 

 

Нагадаємо, дезінфікуючі засоби для обробки під’їздів житлових багатоквартирних будинків у Рівному придбали коштом міста, а ОСББ і управлінським компаніям їх передали безоплатно. Відповідне рішення ухвалили напередодні на позачерговому засіданні міськвиконкому.

Обробити під’їзди та місця загального користування у підпорядкованих їм будинках ОСББ та управлінські компанії мають самі.

Крім того, міськвиконком своїм рішенням звільнив від сплати податків на час карантину компанії, що займаються зовнішньою рекламою.

До влади звернулася асоціація рекламодавців з відповідним проханням, адже нині вони не мають замовників.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень