Бабуся з дідусем не вижили, 2-річну дівчинку рятують медики: моторошні кадри фатальної ДТП біля Рівного (ФОТО/ВІДЕО)

21-річний хлопець, який спричинив аварію, з численними травмами у лікарні під охороною

Смертельна автотроща сталася сьогодні вночі за участю легковика та мікроавтобуса, у селі Грушвиця, біля Рівного. 21-річний водій «Renault Trafic» виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем «Daewoo Lanos», в якому перебувало троє людей. Про це повідомила речниця поліції Рівненщини Юлія Мозоль.

На місце пригоди виїхали три бригади «швидкої», рятувальники та правоохоронці.

Внаслідок аварії постраждало 4 осіб.

21-річний рівнянин, водій «Renault Trafic».

Попередній діагноз: забійна рана голови, закрита черепно-мозкова травма під питанням.

2-річну дівчинку, яка була у салоні легкового автомобіля, у важкому стані транспортували до Рівненської обласної дитячої лікарні.

52-річний чоловік та 52-річна жінка, які перебували у легковому автомобілі, отримали травми, несумісні з життям. Бригади «швидкої» констатували їхню смерть.

Внаслідок ДТП 52-річний водій та 52-річна пасажирка легковика, подружжя із міста Нетішин Хмельницької області, загинули на місці події. Їхню дворічну внучку у тяжкому стані госпіталізували у реанімацію, - підтвердили правоохоронці.

Згодом у коментарях під дописом про ДТП на інстаграм-сторінці radiotrek, користувачі повідомили, що загиблі зі Славути. 

21-річного рівнянина, який спричинив смертельну аварію, затримали в порядку статті 208 КПК — він з численними травмами перебуває у лікарні під охороною. У нього також відібрані зразки крові на стан сп’яніння.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень