«Бабушка Оля» зі «Сватів» змінилася до невпізнання: упізнати акторку вже неможливо (ФОТО)

Зараз жінка абсолютно не схожа на себе колишню

Російська актриса Ольга Артем'єва, яка зіграла роль бабусі Жені в популярному серіалі «Свати», змінилася до невпізнання. Нещодавно вона відвідала один зі світських заходів у росії та здивувала своїм зовнішнім виглядом.

Зараз жінка абсолютно не схожа на себе колишню, коли ще знімалася у «Сватах». Упізнати її на нових фотографіях просто неможливо. Ймовірно, вона вдавалася до пластичних операцій або косметологічних послуг, які кардинально змінили її обличчя.

Крім того, Артем'єва перестала стежити за своїм волоссям. Останні кілька років вона коротко його стриже, а також актриса відмовилася від фарбування пасом, через що видно сивину.

Позиція Ольги Артем'євої щодо війни в Україні

Ще 2014 року Артем'єва підтримала незаконну анексію Криму. А ось у 2022 році вона не стала публічно висловлюватися про повномасштабне вторгнення росії в Україну. По сьогоднішній день вона мовчить про агресію Кремля і всі злочини, які окупанти творять на території нашої країни.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень