Бабак-віщун Тимко пережив окупацію у Харківській області й готується до відпочинку (ФОТО)

Як почується тваринка

Бабак Тимко, який славиться своїми передбаченнями на весну, разом з іншими тваринами пережив окупацію у селі Нестерівка Харківської області, яке Збройні сили України вже звільнили від ворогів.

Завідувач лабораторії «Східні степи» біологічного факультету Каразінського Володимир Грубник розповів, що під час окупації у Нестерівці жили близько 30 бабаків. Тоді з бабаками були двоє наглядачів, працівники лабораторії Володимир та Галина.

Під час окупації бабаки жили в клітках і не голодували, торік восени їм закупили близько тонни корму.

У Тимка все гаразд, він вже готується відпочивати, – каже Володимир Грубник.

Поки жодних передбачень Тимко ще не робив, але завідувач лабораторії «Східні степи»сподівається, що у лютому бабак зробить їх на біостанції, де й кожну зиму до повномасштабного російського вторгнення.

Володимир Грубник відвідав бабаків минулого тижня та привіз гуманітарну допомогу від Червоного Хреста:

Тут у бабаків все, що їм потрібно. Наші люди живі, здорові, що доглядали бабаків – Володимир та Галина, це співробітники нашої лабораторії.

Джерело: Суспільне

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень