Продавців пального у гаражах та дворах Рівного побільшало

За таких умільців «взялася» прокуратура області

Півтора десятка підпільних автозаправних станцій викрили правоохоронці на Рівненщині з початку року. У власників таких станцій правоохоронці вилучили 83 тонни паливно-мастильних матеріалів та обладнання для їх розливу вартістю понад 2 млн гривень, повідомила речник обласної прокуратури Людмила Суржук:
 

Лише цього року на Рівненщині викрито діяльність 15 підпільних автозаправних станцій, вилучено 83 тонни паливно-мастильних матеріалів, обладнання для їх розливу орієнтовною вартістю понад 2,4 млн гривень. На таких станціях реалізовується пальне сумнівної якості. Окрім того, функціонування нелегальних автозаправних станцій і автогазозаправних пунктів призводить до забруднення земель, повітря та загрожує громадянам.
 

У зв’язку із ситуацією, пов’язаною із появою та постійним збільшенням кількості автозаправних станцій і автогазозаправних пунктів, які функціонують поза межами правового поля, постала необхідність активізувати роботу усіх силових відомств та органів державного контролю.

Нагадаємо, за реалізацію продукції на підпільних АЗС передбачена адміністративна відповідальність.

[media=128759]
 

Максимальний штраф, який отримає власник такої підпільної станції, становить 34 тисячі гривень.

Окрім цього, правоохоронці конфіскують продукцію та знаряддя для її виробництва.
 

Для порівняння: умільцям, що «врізаються» у нафтопроводи, викачують нафту, а потім її продають, загрожує кримінальна, а не адміністративна відповідальність.

Нагадаємо, що нещодавно на Рівненщині був випадок врізання у нафтопровід. Тоді волиняни з нафтопроводу «Дружба» на Дубенщині викачали 4 тонни нафти.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень