Автомобіль-«двійник» зупинили на в’їзді в Україну: після ретельної перевірки документів водія

Чоловік їх надав, але…

Днями на митний пост «Тиса», що на кордоні з Угорщиною, в зону митного контролю заїхав вантажний автомобіль «Мерседес Бенц» під керуванням громадянина Норвегії.

Під час митного оформлення у «червоному коридорі» іноземець надав документи на транспортний засіб, - повідомляє Закарпатська митниця.

Під час ретельного огляду інспектори виявили розбіжності – номер кузова автомобіля не збігався з номером кузова, вказаним у свідоцтві про реєстрацію транспортного засобу.

 

Таким чином норвежець намагався завезти на митну територію України транспортний засіб з наданням документів, що не відповідають ввезеному авто або ж містять неправдиві відомості.

Закарпатські митники вилучили транспортний засіб (на фото).

Його орієнтовна вартість становить понад мільйон гривень.

Покарання передбачає не лише штраф у вигляді від 50 до 100% від вартості предмету правопорушення, а й можливу конфіскацію транспортного засобу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень