Авто яких марок поліція зупиняє найчастіше? Думаєте, це... BMW?

Дані від патрульної поліції

- Диви, тонований ВАЗ

Хтось роками може їздити на власному авто і жодного разу не зацікавити патрульну поліцію. А когось зупиняють мало не щотижня. Чому? Портал Avtosota дізнався безпосередньо у працівників поліції про те, що патрульні частіше зупиняють ті авто, які мають певні характеристики. І серед них:

  • Тонування

Авто з сильним тонуванням вікон можуть перевіряти особливо часто, адже темне скло ускладнює видимість та викликає підозри в поліції.

  • Антикрила на багажнику

Авто з антикрилами на багажнику теж привертають увагу, адже це може вказувати на те, що власник авто займається тюнінгом і, не виключено, порушує певні норми.

  • Вихлопні системи з високим рівнем шуму

Автомобілі з гучними вихлопними системами або іншими модифікаціями, які можуть порушувати норми шуму, теж привертають увагу поліції.

Тому водіїв ВАЗ і Daewoo, а також старих тюнінгованих моделей Toyota, Nissan і Subaru можуть частіше зупиняти для перевірки. Нерідко власники таких авто не мають страховки. Ба більше, такі машини можуть використовуватися кримінальними елементами, оскільки їх можна легко позбутися у разі потреби.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень