Авіакатастрофа МН17: У Нідерландах відбулося останнє судове засідання у справі

Оголошення вироку призначили на листопад-грудень 2022 року

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

10 червня у Нідерландах відбулося останнє судове засідання у справі авіакатастрофи МН17, який 17 липня 2014 року розбився на Донеччині.

7-річне розслідування збитого рейсу «Малайзійських авіаліній» завершилося. Оголошення вироку очікується у листопаді чи грудні 2022 року, повідомляє Об'єднана міжнародна група (JIT).

На судових засіданнях, які відбулися 9 та 10 червня, виступав захист одного з чотирьох обвинувачених – росіянина Олега Пулатова, намагаючись подати аргументи сторони звинувачення. Чоловік продовжує заперечувати свою провину. Він сказав:

Я не маю жодного відношення до катастрофи 17 липня 2014 року.

Крім того, за інформацією видання NOS, Пулатов у фінальному слові наполягав, що і після семи років розслідування «досі не зрозуміло, що сталося». Крім того, він заявив, що висновки експертів «непрофесійними та неточними», після чого закликав суд виправдати його.

Нагадаємо, літак Boeing 777 авіакомпанії Malaysia Airlines виконував рейс MH17 з Амстердама в Куала-Лумпур.  В результаті авіакатастрофи загинули всі 298 людей, які перебували на борту. Слідство встановило, що літак збили російські військовослужбовці за участю проросійських сепаратистів за допомогою зенітно-ракетного комплексу Бук, переправленого в Україну з росії. Він належав 53-й зенітно-ракетній бригаді Міноборони рф.

Джерело: Мета

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень