Астрологиня попередила про застосування хімічної зброї та спрогнозувала загострення воєнної ситуації

Коли чекати напружених моментів у війні

Фото - depositphotos
Фото - depositphotos

Відсьогодні Плутон (планета трансформації, кризи, руйнування) стає ретроградним.

Це спонукатиме до продовження воєнних дій, але вони будуть локалізованими, повідомила астрологиня Ольга Медвецька. Такий рух Плутона, за словами експертки, триватиме до початку листопада.

Отже, робимо висновки, що викурювання їх (ред. – загарбників) з нашої землі, можливо, затягнеться, – зауважила астрологиня.

Вона додала, що приблизно у першій половині травня можливе застосування хімічної зброї, а далі на нас чекає загострення ситуації та сильне напруження.

Період загострення ситуації, ескалації дуже вірогідний у кінці липня – на початку серпня. Сподіватимемося, що планети своєю напругою у той період спровокують просто багато сварок між людьми, а не ось це все. Проте ризик чогось масштабного та агресивного немалий, – розповіла астрологиня.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень