Астрологи застерігають: ці знаки в старості можуть бути приреченими на злидні

Їм варто вже зараз готувати фінансовий запас, аби не залишитися ні з чим на пенсії

ОВНИ

Овни впевнені, що гроші потрібні для того, аби їх витрачати. Заробляють вони не погано, тож можуть задовольнити будь-яку свою примху. Але проте, що гроші коли-небудь можуть закінчити, Овни воліють краще не думати. 

Вони витрачають гроші на предмети розкоші й непотрібні гаджети аби мати статус. Через це у старості ризикують залишитися ні з чим.

БЛИЗНЯТА

Заробітні у Близнят зазвичай доволі солідні. Але Близнята не вміють економити, та й на «чорний день» нічого не відкладають. 

Близнята обожнюють шопінг і більшість грошей витрачають на власні забаганки. А кінця тим забаганкам – не видно. З таким ставленням до грошей, на старості їх просто не лишиться. 

РИБИ

Найбільш нераціональний знак Зодіаку. Вони переважно пливуть за течією, а про те, що настане «завтра» ніколи не думають. 

Доля надає їм багато шансів збагатитися, але Риби ніби й не помічають цього. Прозріння, що від заробітків нічого не лишилося приходить до них тільки в старості. Залишається сподіватися лише на диво, або продавати непотрібне майно.

Джерело: borg.expert

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень