Астрологи назвали небезпечні дні у липні: Їх лише чотири

У ці дати варто поводитися дуже обережно

Фото - depositphotos
Фото - depositphotos

5 липня – негативні транзити Марса і Меркурія

У цей день відбудеться багато неприємних внутрішніх змін. Люди стануть недовірливими, боязкими, підозрілими, більш млявими, сумними, слабкими ментально і фізично.

У цей день не варто розпочинати якісь серйозні справи. Будьте обережнішими за кермом. По можливості намагайтеся перебувати у спокої. 

13 липня – Супермісяць

Місяць на небі у цей день буде більшим, ніж зазвичай. Він сильніше впливатиме на життя, удачу і настрій людей.  Швидше за все, 13 липня люди стануть більш відлюдькуватими та замкнутими. Чекати від когось допомоги не варто, як і добрих слів, компліментів та підтримки. У цей день кожен буде сам за себе.

16 липня – з'єднання Сонця і Меркурія

Це буде дуже небезпечний день, в який краще не залишати зону комфорту, не вирушати в далекі подорожі та не витрачати багато грошей. Найкращий помічник 16 липня – скромність. Люди з розвиненим марнославством і роздутим его ризикують втратити все те, над чим працювали останні тижні.

28 липня – початок ретроградного руху Юпітера

Люди можуть втратити силу інтуїції, стати жадібними, безкомпромісними. Найімовірніше, що 28 липня багато відчують першу хвилю негативу, виражену в дивному відчутті занепокоєння і відсутності мотивації, бажанні щось робити для свого щастя.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень