Назвали найбільш самозакохані знаки Зодіаку: їх всього 5

Вони різні, але дещо їх об`єдує

5 МІСЦЕ — РАК

Раки відносяться до себе і до свого простору з особливою повагою. Вони не втратять можливості продемонструвати свої переваги, знання, навички, але в усьому раки дотримуються невидимої межі. Тому дорікнути немає в чому.

4 МІСЦЕ — СКОРПІОН

Знають собі ціну. Їм важко стримувати емоції та мати самоконтроль. Скорпіон здатний поступливо промовчати, але, якщо того вимагають обставини, скромний не буде. Люблять «своє» і «своїх». Скорпіони часто категоричні, обожнюють розкіш, цінують смак і вміють все це піднести красиво. Особливо цінують розум — як свій, так і співрозмовника.

3 МІСЦЕ — ЛЕВ

Типовим представникам знака властивий егоцентризм. Якщо одягнутися, то так, щоб всі звернули увагу. Якщо говорити, то багато, красиво і максимально емоційно. Вкрай складно лідирувати в компанії Левів. Вони розумні, талановиті від природи й привабливі, тому чудово знають всі свої плюси.

2 МІСЦЕ — КОЗОРІГ

Внутрішні якості наполегливо вимагають всього най-най! Козорогові важливо усвідомлювати, що він не відстає від оточення, а значить, все має бути «на рівні». Козороги люблять, коли увага прикута до їх персони. Якщо ви будете ігнорувати таку поведінку, то тут же інтерес до вас взаємно буде втрачений.

1 МІСЦЕ — СТРІЛЕЦЬ

Якщо Стрілець задумав когось зачарувати, то не зупиниться ні перед чим. Буде іскрити, застосує почуття гумору, «візьме» чарівністю. Ну, не може Стрілець залишитися осторонь. Стрілець завжди віддає собі тільки перші ролі. Любить себе, цінує життя, зробить все, щоб створити свій ідеальний світ, відповідно до особистих запитів.

Джерело:unian.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анастасія Коваль

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень