Армія рф готується  до нового масованого удару: Майор ЗСУ попередив про небезпеку

Коли може відбутися атака

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Військовий аналітик та майор запасу ЗСУ Олексій Гетьман розповів, що росія готується до нового масованого обстрілу України. Він може статися вже найближчими днями або тижнями.

Впродовж місяця росія накопичувала нові ракети. До того ж у них є до пів тисячі «шахедів».

Переважно вони зосереджені на виготовленні Х-101, але так само вони виробляють «Онікси», «Калібри». «Кинджалів» лише 5-6 на місяць можуть виробляти, це невелика кількість. «Іскандерів» в залежності від типу – від 15 до 45. Півтори сотні ракет, плюс «шахеди» і плюс погроза атакувати наші атомні станції. Це означає, що незабаром велика небезпека перетвориться вже на певні дії, – пояснив Олексій Гетьман.

Завдяки великій кількості БпЛА окупанти щодня атакують Україну. Це їм потрібно для того, аби «перевірити» українську ППО, виснажувати її й проводити розвідку.

Що довший період між атаками, то більше ракет росіяни змогли виготовити, тобто наступна атака буде потужнішою, – зауважив Олексій Гетьман. Водночас він додав, що ЗСУ знають про небезпеку й готуються до обстрілу.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень