Чи можливе замороження війни з росією: Зеленський дав остаточну відповідь

Я пройшов з путіним кілька припинень вогню (с)

Володимир Зеленський на День Незалежності України у 2022 році

Президент України Володимир Зеленський заявив, що ніякого замороження війни з росією не буде. Оскільки під час припинення вогню окупанти підготуються й знову наступатимуть на Україну з новими силами, як це було перед повномасштабним вторгненням.

Сьогодні багато людей каже про припинення вогню. Я пройшов з путіним кілька припинень вогню, – заявив Володимир Зеленський.  

Він нагадав, що через деякий час після домовленостей з путіним про припинення вогню, російські війська «почали нас вбивати на контактній лінії».

Я передзвонив йому, сказав: «Ми ж домовлялися». Він сказав: «Так, ми зараз виправимо». Потім прийшов якийсь час і вони продовжили нас вбивати. Вони готувалися. Тому не буде ніякого замороженого конфлікту, – наголосив президент.

Джерело: РБК-Україна

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень