Арестович розповів, що пишуть в секретних документах росії про ядерний удар

Пам'ять про ядерний удар не гоїться (с)

Олексій Арестович сам за походженням -- білорус

Радник керівника Офісу президента Олексій Арестович розповів, що у російських документах активно дискутують на тему ядерного удару. Йдеться про те, що цього не можна допустити.

Це дискусія всередині воєнно-політичного російського керівництва. Вони розуміють, що все, що завгодно, тільки не це (ред. – ядерна зброя). Це квиток в один кінець для них особисто. Відповідь Заходу буде пропозицією щодо «білетера», від якої буде складно відмовитися, – розповідає Олексій Арестович.

Радник керівника ОП поділився, що приведення тактичних ядерних сил до вищого ступеня бойової готовності стає надбанням західних розвідок та всього світу у дуже короткий термін.

Звідки британці, американці, французи знають, що ця ядерна зброя готується лише проти України?.. Вони одразу виходять із того, що це проти них. Коли ракета вийшла з шахти, незрозуміло по кому вона збирається бити. Тож, Захід вживе своїх заходів.

 

Чим більше це буде схоже на правду, тим серйозніші заходи вживатиме Захід. А коли він стане перед питанням виживання під ядерним ударом, він напевно захоче виживати. Тому Лавров ще раз і ще раз стверджував, що вони не застосовуватимуть ядерної зброї. Пам'ять про ядерний удар не гоїться, – зауважив Олексій Арестович.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень