Арестович наздогнав Порошенка? Рейтинг популярності «Політик 2022» (ФОТО)

За ними йдуть Кулеба, Подоляк і Притула

Праворуч – Порошенко та заголовок його недавньої авторської колонки на "Українській правді"

Центр Разумкова оприлюднив результати соціологічного дослідження, які багатьом – не сподобалися. Хоча, якщо говорити про лідерів цього рейтингу, то їхні імена були, вочевидь, передбачуваними.

Українці назвали політика року-2022:

Ним став Президент Зеленський (59%), на другому місці Головком ЗСУ Залужний (10%)

Зеленський – незаперечний лідер рейтингу. Залужний іде другим

До ТОП-5 також увійшли Арестович, Порошенко та Кулеба. Такі дані наводить соцопитування Центру Разумкова. Респонденти самостійно називали прізвища, впливових та найбільш популярних, на їхню думку політиків.

Цікаво, що згідно цього рейтингу Арестович зрівнявся за популярністю з Порошенком:

Багатьом такі результати дослідження здаються несправедливими. Серед них і відома журналістка Marina Daniluk-Yarmolaeva

Вона, зокрема, з приводу цього опитування пише:

Єрмолаєва та Буткевич, які мають багато спільних проєктів, належать до умовного "пулу Порошенка"

Думка перша. Відколи Арестович і Подоляк у нас уже цілі політики, а не медіаобслуга з привілеями для Єрмака? Забери у них «фейгіна» і єдиний телемарафон — їх ніхто і не згадає через три місяці.

Думка друга. Де саме і коли Валерій Залужний заявляв, що йому набридла військова справа і він іде в політику? Я вивчила всі його публічні в’ю, які тільки були в природі і ніде такого не було. Самі придумують комусь заняття, а потім нелякана платна блогерня виписує пости під копірку про «амбіції Залужного і як його треба срочно міняти на Сирського/Шапталу/Собка/пса Патрона». Уже не раз в лічку просила кількох таких валютних блогерів закрити писок і не займатись хернею і втягуванням у політику/сварити між собою ключових фігур Генштабу — від яких напряму залежить доля фронту і сотень тисяч людей в пікселі.

Думка третя. Ми уже виграли війну, що міряємось довжиною рейтингів «політиків»? Мені здається, що в світлі спроб РФ змінити тактику, реанімувати Герасимова, після попереджень Громова із Генштабу про Білорусь і мрії рашистів взяти Запоріжжя — не про це варто думати. Не про це.

Думка чотири. У мене є певні логічні міркування про повоєнний запит на політиків в Україні. Але допоки ми не вибили рашистів бодай із Мелітополя — я не буду озвучувати це публічно.

Думка п’ять. Подібні опитування — яскравий приклад, що його замовнику тупо нема чим зайнятись. І куди витратити немалі гроші. Хоча нині найкраще було би скинутись волонтеркам Юсуповій і Яровій на мавіки, теплі речі від обморожень і інші ніштяки нашим ЗСУ якраз в Бахмуті і Соледарі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень