Apple представила нову версію операційної системи

До iOS 10 розробники додали безліч нових функцій

Компанія Apple на конференції WWDC 2016 представила нову версію операційної системи iOS 10.

Про це пише «ZN.UA».

Зовні система ніяк не змінилася, як було при переході з iOS 6 на iOS 7, але нових функцій у ній досить багато.

Перша зміна iOS 10 – новий користувальницький інтерфейс з оновленим екраном блокування. Повідомлення стали більш інформативними, ними можна керувати за допомогою 3D Touch. Крім того, з'явилася функція очищення екрану від усіх повідомлень одним натисненням.

Apple також збільшила можливості Siri. Тепер розробники отримають до неї повний доступ і зможуть інтегрувати в свої додатки, а сам голосовий помічник інтегрований з клавіатурою, тому зможе автоматично визначати мову, якою користувачеві пишуть.

Змінився також і додаток «Фото». Одним з ключових змін стало розпізнавання об'єктів і людей на знімках. Тепер можна показати фотографії з певними людьми, тваринами, місцями або речами на них.

Великі зміни в iOS торкнулися запущеного торік сервісу Apple Music. Додаток став набагато простішим і зручнішим для використання. Також з'явилося відображення текстів пісень.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень