На початку наступного тижня Землю накриє потужна магнітна буря

За прогнозами фахівців Лабораторії рентгенівської астрономії Сонця ТЕСИС, очікуються сильні магнітні бурі 11 - 12 квітня, а також слабкі збурення магнітосфери Землі 24 числа цього ж місяця.

Нагадаємо, магнітні бурі становлять велику небезпеку для людей із серцево-судинними захворюваннями. У такі дні дуже зростає ймовірність інсульту.

А понад 70% інфарктів трапляються під час потужних спалахів магнітних бур. Може виникати головний біль, прискорене серцебиття, безсоння. Люди зі слабкими суглобами теж можуть відчути дію бур. Під час потужних спалахів на Сонці, може відбуватися дефіцит кисню, що негативно діє на мозок і суглоби.

Сильно піддаються магнітним випромінювання пасажири літаків, бо вони найближче перебувають до місця зіткнення частинок з атмосферою Землі. А метрополітен не тільки не захищає від спалахів, але і підсилює ефект.

Нагадаємо. що найсильніша магнітна буря відбулася у 1859 році. Геомагнітна буря викликала відключення телеграфів, а північне сяйво можна було спостерігати з будь-якої точки Землі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень