Антитренди літа 2023: літні речі, які не поєднуються (ФОТО)

Хоча багато хто так ходить

Часом ми настільки звикаємо до свого літнього гардероба, що не помічаємо застарілих чи безглуздих поєднань. Проте деякі модні промахи настільки очевидні, що відразу впадають у вічі перехожим. Ось 5 літніх поєднань, які цього сезону виглядають безглуздо.

Джинсові шорти та ошатна блуза

Ще не всі жінки прийняли той факт, що модні тенденції стосуються шортів. Наприклад, до списку антитрендів вже давно вирушили коротенькі моделі з деніму.

Проте і досі подібні шорти зустрічаються на вулицях і деякі жінки поєднують їх з нарядними блузами. Ці речі ніяк не «дружать» між собою і разом виглядають негарно.

Білі речі та чорне взуття

Ще однією невдалою грою на контрастах стане комбінація повітряного світлого верху та темного взуття. Звичайно, якщо мова не про човники або балетки, а про масивні чорні сандалі, лофери або кросівки.

Світле плаття або білий лляний костюм так і просять жіночного, легкого завершення образу. А це явно не про грубе похмуре взуття на масивній підошві.

Легкий сарафан та масивні кросівки

За останні кілька років поєднання жіночних суконь та спідниць із кросівками стало чимось звичним. Особливо, якщо вибір падає на базові моделі спортивного взуття без зайвих деталей.

Однак деякі жінки не замислюються про те, що масивні бігові кросівки – не найкраща пара для легкого літнього сарафана. У результаті замість стильного розмаїття виходить безглузде і «важке» вбрання, якому не вистачає балансу.

Спідниця у білизняному стилі та футболка

Атласні речі завжди виглядають ошатно. Навіть, якщо мова про звичну спідницю у білизняному стилі. Тому багато дівчат поєднують її з базовою однотонною футболкою, яка миттєво перетворює образ на повсякденний.

Однак якщо мета підібрати вбрання на урочистість, то від подібного поєднання краще відмовитися. Адже атлас і підбори вимагають логічного, ошатного завершення образу. Наприклад, у вигляді корсетного топу або варіанта на бретельках. А повсякденна об’ємна футболка в цьому випадку стає «третім зайвим».

Штани з сорочкою та сланці

Минулого року сланці стали одним із головних літніх трендів. Та настільки, що вийшли далеко за межі пляжу — прямо на міський асфальт. Зручні гумові капці носять і цього сезону, хоч і не так активно.

Однак поєднання сланців із класичним гардеробом залишається чимось сумнівним.

Джерело:  mega-music

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень