Хто мер у Вараші? Тепер це питання вирішуватимуть у Рівненській ОДА

До Муляренка приходив Анощенко та активісти

Це питання тепер вирішуватиме спеціальна комісія у Рівненській ОДА. Розібратися у ситуації керівництво області змусили мешканці Вараша на чолі з (на їх думку) чинним міським головою Сергієм Анощенком.

Нагадаємо, що у грудні на сесії міськради за імпічмент Анощенка віддали 24 таємні голоси, що є більшістю, адже голосувало 35 осіб. Утім, Анощенко запевняє, що рішення не дійсне, адже він сам брав участь у голосуванні, тож там може бути і його голос:

Коли припиняли мої повноваження, проект рішення не набрав достатньої кількості голосів. Одного голосу не вистачило, але депутати вирішили діяти не по закону, а в самий простий рейдерський спосіб: виготовляється підроблена печатка, підробляється рішення ради. В реєстр установ керівником міської ради вноситься секретар ради. Керівником виконавчого комітету поки що є я.

Отримавши відповідь від голови ОДА Муляренка та голови Рівненської облради Драганчука про створення комісії, Анощенко разом із групою підтримки вирушив до обласної прокуратури.

Там вараський міський голова дізнаватиметься, чому правоохоронці досі не завершили розслідування про підроблення печатки.

Чиновник каже, що секретар міськради Ірина Шумра начебто підробила печатку міського голови і затверджує нею документи у той час, коли те ж саме, лише іншою печаткою, робить Анощенко.

Керівник прокуратури Богдан Подубинський сказав активістам, що прокуратура витребує у поліцейських інформацію про дію розслідування.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень