Анну Сєдокову обікрала помічниця

Виявилася ігрозалежною і брала гроші не тільки у самої артистки

Співачка, ведуча Анна Сєдокова поскаржилася на те, що її обікрала її ж помічниця. Як повідомляє артистка, її подруга виявилася ігрозалежною і брала гроші не тільки у неї, але й у всіх знайомих та близьких людей.

Почалися нестачі. Там забула, там не відповідають. Зворотні гроші не приходили. Якось грошей не стало, - написала в соцмережі Сєдокова.

За її словами, дівчина спочатку попросила якусь суму на операцію для мами, потім, нібито, господиня зажадала грошей за квартиру наперед.

За ці пів року Настя позичила гроші у всіх наших знайомих і людей, з якими я якось перетиналася", - підкреслила артистка.

Вона додала, що за її квартиру помічниця не платила з квітня, також вона не заплатила за дитячий садок молодшої дитини Анни.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень