Ані Лорак на третьому місці в реєстрі держзрадників: хто обігнав співачку, яка продалася Кремлю

До цього списку увійшли й інші українці, які підтримують геноцид нашої нації

Українська співачка Ані Лорак, яка вже понад рік мовчить про війну на батьківщині та продовжує виступати перед окупантами, посіла третє почесне місце у реєстрі державних зрадників. З нею до цього списку увійшли й інші українці, які підтримують геноцид нашої нації.

Рух «Чесно» опублікував на своєму сайті рейтинг українських діячів культури, інформацію про яких найчастіше шукають у «Реєстрі ДержZрадників». Пошукові запити, до речі, очолив український боксер Василь Ломаченко.

Спортсмен неодноразово наголошував, що Україна та рф мають дружити, а також чоловік публікував звернення митрополита УПЦ МП Лонгіна, де той звинувачував нашу країну у війні.

На другому місці розмістився український футболіст Анатолій Тимощук. Він не бачить різницю між українським та російським народом та з 2017 року є асистентом головного тренера російського ФК «Зеніт».

Після Кароліни в реєстрі опинилася екскерівниця театру на Херсонщині Тетяна Калиновська.

Зрадниця співпрацювала із загарбниками та займалася поширенням російської пропаганди.

 

У березні минулого року фанатка путіна отримала посаду «першого заступника голови Скадовської районної адміністрації».

Останнім у списку став український музикант Ілля Сметанін. За інформацією спецслужб, чоловік наводив російські ракети на об'єкти інфраструктури Волині. Нині він перебуває під вартою. До речі, за рік функціонування реєстр відвідало понад 1,6 млн осіб.

Джерело: OBOZREVATEL 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень